divendres, 21 de desembre del 2018

Enric Roig, regidor del PSC: “Els periodistes sou un pilar bàsic de la democràcia”

Membres del Consistori comparteixen el tradicional esmorzar anual amb la premsa tortosina

Aquest matí, a l’hotel Corona de Tortosa, l’alcaldessa Meritxell Roigé i diversos membres del Consistori han compartit el tradicional esmorzar anual amb els mitjans de comunicació de la ciutat.

Josep Baubí, president de la demarcació de l’Ebre del Col•legi de Periodistes, ha subratllat el fet que l’entitat que representa treballa per “dignificar la professió” . Així mateix, ha instat els polítics a “respectar la feina dels professionals de la comunicació” i als membres dels mitjans a “respectar el nostre codi deontològic”.
Enric Roig, del PSC, ha reconegut la tasca del gremi dels periodistes: “Sou un pilar bàsic de la democràcia, la informació. Gràcies per ser la nostra veu. Continueu treballant amb força i amb imparcialitat”.

El portaveu de Movem Tortosa, Jordi Jordan, ha subratllat la importància de la tasca de la premsa local i comarcal: “Els vostres ulls fan arribar a la ciutadania el que passa a Tortosa”. Ha reconegut el fet que “molts treballeu de manera precària” i ha desitjat “que millori la vostra situació”, no en va “si empitjora, se’n ressentirà la pluralitat informativa” Finalment, ha subratllat que “ens trobem en un moment polític complicat. Tinguem en compte les persones”.

Maria Jesús Viña, regidora d’ERC, s’ha sumat als agraïments “per la paciència i implicació de la premsa, per ajudar el partit a comunicar les nostres accions i dur la política de Tortosa a les cases de les veïnes i els veïns”.

Per a Emili Lehmann, conseller del PDCat, els periodistes ocupen “una posició imprescindible a totes les Terres de l’Ebre, no només en l’àmbit polític, sinó també en el social, el cultural, l’esportiu i d’altres. Vosaltres transmeteu qui som i on volem arribar”. Ha desitjat al gremi “que us acompanyi la il•lusió en tot el que feu”.

Meritxell Roigé ha animat els professionals a col•legiar-se: “És necessari un col•legi de periodistes a les Terres de l’Ebre. Sense vatros, no arribaríem a tanta gent”. D’altra banda, ha remarcat els “canvis de rols i les noves incorporacions” que aquest any s’han esdevingut al govern municipal. Per a l’alcaldessa, ha estat “un any difícil, que ha afectat la ciutat”. Més enllà de l’administració municipal, ha volgut recordar que “encara tenim gent empresonada, entre ells la presidenta del Parlament i diversos consellers”.

En acabar l’acte, els membres del Consistori han desitjat bones festes als assistents i hi han compartit un brindis amb cava.

Publicat el dijous 20 de desembre de 2018 a La Ciutat de Tortosa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada