dilluns, 15 d’abril del 2019

El PSC aposta per fomentar la industrialització a les Terres de l’Ebre

Les obres de l’A-7, el corredor mediterrani, el desdoblament de la N-420 i l’estació Intermodal, principals eixos de la campanya

Dolors Bel, candidata al Congrés pel PSC i Enric Roig, portaveu del PSC a les Terres de l’Ebre han explicat, aquest matí en roda de premsa, i en motiu dels actes de campanya, la seva bateria de projectes per tal de fer efectiva la industrialització a les Terres de l’Ebre.

Una vegada més, els socialistes han assenyalat una clara aposta i compromís amb el territori ebrenc. Ho han fet a través de quatre eixos centrals. En primer lloc, reclamant les obres de la A-7, amb una clara necessitat de “vertebrar el territori cap a l’interior”, cap a les poblacions d’Ulldecona i la Sénia. En segon lloc, treballant en projectes com les obres del corredor mediterrani, per “donar pas als productes amb un transport de mercaderies”. En tercer lloc, apostant per les infraestructures ferroviàries, amb l’estació Intermodal de l’Aldea, que connectaria el polígon Catalunya Sud amb el ferrocarril; i per últim, l’aposta pel desdoblament de la N-420 per connectar l’Aragó i Catalunya. Així ho ha explicat Dolors Bel, durant la seva atenció als mitjans de comunicació, aquest matí.

Tot un conjunt de projectes que, segons ha assenyalat, “estaven dintre els pressupostos generals de l’Estat per al 2019” i que esperen poder-los reactivar el proper 28 d’abril.

Els socialistes volen recuperar els 198 milions d’euros que es van deixar d’invertir amb el govern del Partit Popular, després que la crisi provoqués pèrdues en tots els sectors, ocasionant la caiguda de les ofertes de feina, fonamentals per al desenvolupament econòmic del territori.

Ho manifestava el portaveu socialista, Enric Roig. “Tortosa necessita una reindustrialització del territori, per tal que pugui ser competitiu i líder amb creixement econòmic”. A més, Roig ha destacat la necessitat de lluitar contra el despoblament, ja que frena aquest creixement; i invertir en investigació i recerca. “La implantació d’empreses al voltant d’un sistema energètic es la clau”, manifestava. Ja que “els polígons industrials de Tortosa no tenen les condicions adequades per créixer econòmicament”.

El portaveu socialista ha completat els objectius del programa electoral, amb una clara aposta en polítiques per al benestar social, pilar del sistema democràtic.

Així mateix, ha acabat la roda de premsa anunciant la visita de Raúl Blanco, secretari general d’Industria, qui aprofundirà més sobre aquest tema.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada