dimarts, 30 d’abril del 2019

Enric Roig:“Una alternativa dialogant i de proximitat, garantia d’èxit per al futur de Tortosa"

El socialistes han presentat el cartell amb l’eslògan: La Tortosa que tu vols! Ara Socialistes, Ara Roig 

El candidat socialista a l’alcaldia de Tortosa, Enric Roig, acompanyat pel candidat socialista de la EMD de Jesús, Àngel Piñol; la candidata de la EMD de Bítem, Teresa Castellà; i el candidat de la EMD de Campredó, Lluís Sanz; ha presentat l’eslògan de la campanya electoral per als comicis municipals del 26 de maig: La Tortosa que tu vols! Ara Socialistes, Ara Roig!

L’eslògan electoral: La Tortosa que tu vols! va dirigit “a tots els tortosins i tortosines sense cap tipus d’exclusió social”, una ciutat on governi la igualtat d’oportunitats, la justícia, la solidaritat, el feminisme, l’ecologisme, però sobretot la proximitat”, segons ha explicat Enric Roig, candidat a l’alcaldia de Tortosa.

Amb un clar compromís i aposta pel diàleg, Roig ha finalitzat la seva intervenció: “els socialistes apostem per una campanya transparent, sense confrontacions i de consens. Una alternativa dialogant als governs independentistes i als governs de la dreta, que ha de ser la garantia d’èxit per al futur de Tortosa”.

Els socialistes presenten les seves propostes de campanya enfocades al talent jove, la industrialització, l’ocupació laboral i el creixement econòmic.

En les darreres eleccions generals els socialistes han aconseguit 3.400 vots a Tortosa, situant-se com la segona força política de la ciutat, en un increment de 1.300 vots més, que a les darreres eleccions. Un vot que volen revalidar a les properes eleccions municipals del 26 de maig.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada