dimarts, 24 de desembre del 2019

El grup municipal del PSC votarà a favor de la proposta de pressupost de Junts per Tortosa

El portaveu del PSC a l’Ajuntament de Tortosa, Enric Roig, ha confirmat en roda de premsa que el seu grup votarà a favor de la proposta de pressupost presentada pel govern de Junts per Tortosa. Tot i aquest suport, l’alcaldessa Meritxell Roigé, no té encara suficients vots per aprovar els nous comptes. En aquest sentit, Roig ha instat l’alcaldessa a treure endavant el pressupost de 2020 “amb consens, diàleg i pacte” i a la vegada ha fet una crida a la resta de partits de l’oposició a sumar-s’hi. “Hem de treballar junts des de les diferències polítiques i tenir prou generositat. Només podrem fer que Tortosa avanci si arribem a grans acords i consensos, i l’aprovació del pressupost ha de ser un acord imprescindible per al futur del municipi”, ha dit Roig, acompanyat per la regidora Dolors Bel i l’encara regidor Manel de la Vega.

El dirigent socialista ha justificat la posició favorable del PSC al pressupost amb què el govern de Junts per Tortosa “ha escoltat i tingut en compte moltes de les propostes que vam plantejar”. En aquest sentit, Roig ha enumerat algunes de les propostes incloses al pressupost i “que formen part el programa del PSC”, com ara partides destinades a plans d’ocupació; manteniment de l’espai públic, l’enllumenat i la neteja; inversió al nucli antic i en política i rehabilitació d’habitatges; increment de partides destinades a justícia social; un estudi de mobilitat del barri de Sant Llàtzer amb el desdoblament de vials entre el carrer Barcelona i l’avinguda Canigó, amb un nou carril bici que connecti amb l’institut Cristòfol Despuig; o recursos per a preparar la Capital de la Cultura Catalana.

Així mateix ha destacat que el pressupost permetrà desenvolupar projectes que han estat iniciats el 2019, gràcies a modificacions puntuals a les que el PSC va donar suport com la remodelació de la plaça d’Espanya, el carrer Cervantes o la Rambla Catalunya; el desenvolupament del pla de muralles o del passeig fluvial amb el carril bici que connecti el centre amb el campus de la Universitat Rovira i Virgili.

Publicat el dimarts 24 de desembre de 2019 a ebredigital.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada