dilluns, 16 de desembre del 2019

El tortosí Enric Roig, nou responsable nacional d’Habitatge del PSC

El congrés del PSC celebrat este cap de setmana ha aprovat la nova direcció del partit, encapçalada per Miquel Iceta com a primer secretari, i amb Salvador Illa com a secretari d’organització. A més, el tortosí Enric Roig ha estat escollit per formar part del secretariat nacional del PSC en la secretaria d’Habitatge. També han estat escollits per formar part del Consell Nacional els ebrencs Maria Beltran i Xavi Sabaté. “Em sento molt honorat i estic molt agraït de tornar a formar part de l’executiva en nom de les Terres de l’Ebre i de tornar a treballar tant a la política municipal com ara a la política d’habitatge”, ha dit Roig. Així mateix, ha destactat que “el socialisme català surt d’aquest 14è Congrés reforçat com a força catalanista, federalista i de progrés, i el PSC es consolida com la única alternativa de govern a Catalunya, amb un projecte fort en polítiques socials i amb el diàleg com a solució.”

Quant al territori, Roig ha defensat que la justícia territorial ha de ser “el nostre compromís amb el territori per combatre el despoblament.” “Des d’aquí el nostre reconeixement a tots i totes els alcaldes, alcaldesses, regidors i regidores que dia a dia fan del nostre país un país més gran i equilibrat” ha assenyalat Roig.

Al congrés del PSC han participat més de 1.000 delegats i delegades, amb un document mac distribuït en cinc ponències. Els socialistes de l’Ebre han sortit “molt satisfets“, perquè han vist aprovades totes les propostes que havien presentat des del territori. “Propostes orientades primordialment als principals reptes de futur que hem d’afrontar en el conjunt del territori perquè la nostra és la Catalunya oblidada pel govern de la Generalitat”, han dit a través d’un comunicat. “Propostes que fan referència bàsicament sobre la Catalunya Buidada, sobre l’Emergència climàtica i la Sostenibilitat del Delta de l’Ebre, el canvi d’ús de les nuclears en noves activitats energètiques sostenibles i generar nous llocs de treball, sobre les millores ferroviàries que necessitem al territori, propostes per garantir el benestar dels animals que conviuen en les persones com animals de família”, han conclòs.

Publicat el dilluns 16 de desembre de 2019 a marfanta.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada