dissabte, 27 de març del 2021

Inauguració de l'exdposició "La Cultura que Vivim"

Avui al Museu de Tortosa hem inaugurat l'exposició La Cultura Que Vivim un dels grans projectes que formen part de la Capital de la Cultura Catalana de Tortosa 2021 i que vol mostrar a tot lo país allò que som, el nostra llegat, el nostre present i el nostre futur.

L'exposició de Tortosa CCC 2021 és una aposta per entendre el fet cultural com element trnasformador d'una societat, per entendre la Cultura, en lletres majúscules, com element cohesionador i de desenvolupament territorial.

Un projecte amb clara vocació territorial, d'una banda mostra el nostre territori, quina és la nostra història i el nostre ser i d'altra mostra allò que som a tot el país, des d'avui a Tortosa fins al 9 de maig, del 13 de maig a 13 de juny al Palau Robert a Barcelona i després itinerant per diverses ciutats de Catalunya i dels territoris germans.

Un projecte que descriu i reflexa tot el que volem posar en valor en l'any de a Capital de la Cultura Catalana de Tortosa amb 27 plafons i 4 audiovisuals que concentren la mirada sobre Tortosa i les Terres de l'Ebre 

Disfruteu-la, llegiu-la, mireu-la, oloreu-la i escolteu tot lo que mos diu La Cultura Que Vivim






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada