dilluns, 16 d’agost del 2021

El Mercat Artesanal i Gastronòmic inclourà una proposta lúdica per a tota la família

El Mercat es celebrarà al carrer de la Rosa el cap de setmana del 21 i el 22 d'agost

El regidor de Comerç de Tortosa, Sisco Pepió, ha presentat el Mercat Artesanal i Gastronòmic que tindrà lloc al carrer de la Rosa, al nucli antic de Tortosa, els propers dissabte 21 i diumenge 22 d'agost. "És una activitat que hem organitzat -ha dit el regidor- amb dos objectius bàsics i principals. El primer és reinvindicar i fer visible el sector de la artesania, en un temps tan difícil com el que estem passant amb la pandèmia de la Covid, i oferir-los un espai per a poder donar un pas endavant, en un àmbit ideal com és el del nucli antic de la ciutat, al carrer de la Rosa, plaça de la Cinta i plaça de l'Absis". Pepió ha continuat explicant que l'altra objectiu de la proposta és "oferir un programa lúdic per a gaudir tota la família, amb una sèrie d'actuacions que es portaran a terme a la plaça de l'Absis, simultàniament amb el desenvolupament del Mercat Artesanal i Gastronòmic".


Aquestes actuacions, com ja hem dit, adreçades al consum familiar i dels més petits de casa, seran gratuïtes, i serà necessari efectuar abans la reserva prèvia a www.ebreticket.cat. El dissabte, a les 12.00 h, actuarà Art-Tic Show, i a les 18.00 h, Minidisco Ballaruga. Pel que fa al diumenge, a les 12.00 h, es podrà gaudir de l'espectacle de Jack el Malabarista.

El regidor de Comerç ha estat acompanyat de Mercè Lleixà i de Joan Iniesta, de l'Associació de Comerciants del Nucli Antic de Tortosa, entitat coorganitzadora juntament amb l'Ajuntament de Tortosa.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada