divendres, 20 d’agost del 2021

La Mostra de Jazz va tancar la 28a edició vorejant el ple a les actuacions i amb un interès creixent per la cuina cajun

Els concerts s'han dut a terme en espais acotats a l'aire lliure i amb capacitat limitada, amb el Museu de Tortosa com a escenari dels quatre caps de cartell

La Mostra de Jazz de Tortosa va tancar la 28a edició, diumenge, amb el concert del grup local The Little. Els seus integrants van posar el colofó a 15 dies de música que, un any més, s'ha escampat pels carrers de la ciutat. Enguany, mantenint els concerts en espais a l'aire lliure i en recintes acotats per complir amb les mesures de prevenció de la covid-19, i amb la capacitat limitada al 70%.


El balanç final és positiu, com demostren les dades d'assistents als concerts: el Museu de Tortosa, escenari principal per on han passat els quatre caps de cartell d'esta edició, va fregar el ple. el projecte Open Gate, liderat per Susana Sheiman, amb l'artista convidat David Pastor, va ser l'encarregat d'inaugurar el festival el divendres 30 de juliol. Pel mateix espai també han passat la Tortosa Big Band, una de les actuacions més seguides de l'edició d'enguany, els Uroz Jazz Dealers i el grup Patáx, que després de captivar al públic local ara fa un any amb el seu virtuosisme, van repetir visita per tornar a deixar l'audiència bocabadada.

També han tingut molt bona acollida els recitals que s'han dut a terme als bars i restaurants participants, amb un alt índex de seguiment. En este sentit, una altra dada a destacar és l'interès creixent que els restaurants participants assenyalen pel que fa a les jornades gastronòmiques de la cuina cajun, que enguany han arribat a la 18a edició en el marc de la Mostra de Jazz de Tortosa.

Juntament amb la música dels concerts, el festival ha comptat amb altres activitats complementàries, com ara exposicions o la fira del disc, així com la trobada dels Urban Sketchers Terres de l'Ebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada