dimarts, 5 de desembre del 2023

5D · Dia Internacional del Voluntariat

El #5D Dia Internacional del #Voluntariat donem gràcies a totes i tots els voluntaris que regalen part del seu temps als demés en qualsevol circumstància i sense esperar res a canvi

Amb voluntariat som millors i més humans!

#IVD2023 #Tortosa #TerresdelEbre

El Dia Internacional dels Voluntaris va ser creat per fomentar que les persones que volen ajudar els altres trobin vies per fer-ho. I per això, els països i els governs han d'establir objectius clars sobre això, cooperar per aconseguir tenir xarxes eficaces de voluntaris.

El 5 de desembre del 2023 se celebra el Dia Internacional dels Voluntaris amb el lema següent: "El poder de l'acció col·lectiva: si tots ho féssim".

L'ONU coordina la celebració del Dia del Voluntariat i insisteix que si tots fóssim voluntaris, el món seria infinitament millor, les possibilitats de desenvolupament sostenible serien il·limitades: sanitat, educació, medi ambient, societats inclusives i pacífiques.

Treballar com a voluntari no és una tasca senzilla, però sí que és una activitat molt gratificant. Els qui exerceixen aquest tipus d'accions, ho fan principalment per fer del nostre món un lloc millor, i sense voler-ho es tornen agents motivadors, impulsant els altres a voler fer-se voluntaris, aconseguint gairebé sense voler el compliment de l'objectiu número 16 de l'Agenda 2030, que diu promoure societats justes, pacífiques i inclusives; on hi ha voluntaris no hi ha diferències entre les persones.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada