dissabte, 27 de gener del 2024

27 de gener · Dia Internacional en Memòria de les Víctimes de l'Holocaust

 


Avui Dia en Memòria de les Víctimes de l'Holocaust tornem a recordar les seves històries perquè serveixin d'advertència de les conseqüències de qualsevol forma d'autoritarisme, discriminació i odi
No oblidem per a que mai torni a passar

#HolocaustMaiMés #HolocaustMemorialDay

L'Assemblea General de l'ONU va decidir el 2005 declarar aquest dia tenint en compte que va ser el 27 de gener del 1945 quan les tropes soviètiques van alliberar el camp de concentració i extermini nazi d'Auschwitz-Birkenau.

Sis milions d'homes, dones i nens jueus van morir a l'Holocaust. I aquest esdeveniment no només va afectar els països on es van cometre crims nazis sinó també en molts altres llocs del món, on moltes persones també van perdre la vida.

Per commemorar aquest dia el millor és compartir frases d'acceptació i de tolerància envers aquells que són diferents. Tots els éssers humans patim les mateixes pors, somiem amb coses similars. Busquem ser feliços de maneres diferents, així que no rebutgem ningú pel seu color de pell, creences religioses, nacionalitat, gènere o condició social.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada