dimecres, 10 de gener del 2024

Presentada la programació del 1r Cicle de Concerts de Joventuts Musicals de Tortosa

 

Es tracta de sis concerts, que inclouen música clàssica, jazz, música antiga i també un espectacle familiar, i que tindran lloc entre els mesos de gener i juny en diferents espais de la ciutat.

Elisa Huguet, presidenta de Joventuts Musicals de Tortosa, ha explicat que els concerts "segueixen la línia de visualitzar el talent del territori, combinant-ho amb propostes d'artistes consolidats de projecció internacional i que també busquen tenir oportunitat d'actuar a les Terres de l'Ebre".

El cicle s'iniciarà el dissabte 27 de gener, a les 20h a l'Aula Didàctica del Museu de Tortosa, amb el concert de Joan Martí Frasquier, saxo baríton, que ens oferirà una mostra titulada 'Els meus clàssics: J. S. Bach i Adolf Ventas'. 

El Teatre Auditori Felip Pedrell acollirà dos concerts, el primer diumenge 3 de març, a les 19h, on actuarà el Metropolitan Union Barbershop Quartet i el diumenge 14 d'Abril a les 12h serà el torn de Pep Gol, qui protagonitzarà el concert familiar 'La màquina del so'.

Al maig hi haurà dos concerts, el primer d'Òscar Antolí, amb la proposta 'Invita', el dissabte 4 a les 20h a l'Absis de la Catedral i el segon el dissabte 18 a les 20h, al Museu de Tortosa hi actuarà Èlia Bastida Trio, amb Chamorro al contrabaix. 

El dissabte 15 de juny a les 19h es posarà punt final al cicle amb la proposta 'Clàssica i antiga. Del silenci a l'emoció' de Miguel Bonal a la Capella de la Santa Cinta, a la Catedral de Tortosa.

A més, Joventuts Musicals de Tortosa també col·laborarà amb l'espectacle 'Cavernus' d'Hemiòlia, a la sala d'actes del Casal Tortosí, el proper dissabte 24 de febrer a les 20.30h. 


Huguet ha recordat que "gràcies a Joventuts Musicals, Tortosa forma part d'una xarxa cultural d'abast nacional, estatal i internacional que aposta per la cultura com a factor de riquesa i desenvolupament".

Font: Ajuntament de Tortosa




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada