divendres, 11 d’octubre del 2024

11O ·Dia Internacional de la Xiqueta



Avui #DiaInternacionaldelaXiqueta donem tot el suport a totes les xiquetes en la defensa dels seus drets
Cal seguir treballant per a que aconsegueixin tot allò que es proposin amb tots els drets i oportunitats, sempre i a tot el món

#Tortosa #TerresdelEbre

L'11 d'octubre es commemora el Dia Internacional de la Xiqueta, una data proclamada per l'ONU el 2012 amb l'objectiu de donar suport a totes les xiquetes del món en defensa dels seus drets, així com conscienciar la població sobre els reptes que tenen que superar moltes vegades només pel seu gènere.

El tema del Dia Internacional de la Xiqueta del 2024 és "La visió de futur de les xiquetes", i ressalta la urgència d'actuar i l'esperança que sorgeix del poder de les veus de les xiquetes i la visió per al futur.

La generació actual de xiquetes enfronta desproporcionadament els efectes de crisis globals com el canvi climàtic, els conflictes i la pobresa, i moltes veuen restringits els seus drets i oportunitats. Tot i aquests desafiaments, les xiquetes es mostren valentes i mantenen l'esperança, per crear un món on totes estiguin protegides, respectades i empoderades.

Per fer realitat aquest futur, les xiquetes necessiten aliats que les escoltin i els ofereixin suport. Amb els recursos i oportunitats adequats, els més de 1.100 milions de xiquetes al món tenen un potencial il·limitat. Quan les xiquetes lideren, els beneficis són immediats: enforteixen les seves famílies, comunitats i economies, i fan que el futur sigui més prometedor. 

És moment d'escoltar les xiquetes i invertir en solucions que accelerin el progrés cap a un futur on puguin assolir tot el seu potencial.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada