dimarts, 3 de gener del 2017

El grup del PSC a Tortosa comença l'any denunciant que la ciutat «està en coma»

El portaveu Enric Roig denuncia els pocs incentius del govern durant la campanya comercial de Nadal i els efectes negatius que estan tenint les obres al pont de l'Estat.

El grup municipal del PSC a l’Ajuntament de Tortosa ha començat l’any 2017 amb una roda de premsa per dixar palesa la sensació de que la ciutat patix una “aturada general”, tal com, segons els socialistes, es despren del contingut dels últims plens i també de la campanya de Nadal. “Tortosa està en coma”, ha afirmat el portaveu Enric Roig a l’inici de l’any en què es complirà el desè aniversari de l’alcaldia de Ferran Bel.


“La ciutat està trista i apagada. La poca gent que ve a Tortosa ho diu. Tortosa està morta. Jo més bé diria en coma. Els comerciants mostren el seu descontent i les seues queixes, la il·luminació de Nadal és pobra, avorrida i poc atractiva, Nadal Jove no dóna resposta a la demanda dels usuaris, manquen espais d’oci per als joves, la festa de cap d’any va ser una fracàs i els joves van marxar de Tortosa, a l’Aldea, a Roquetes, a altres llocs però no es van quedar per manca d’oferta atractiva, ja veurem els resultats de la pista de gel però les obres del Pont i la mala campanya comercial també han afectat a esta activitat”. Este és el contundent panorama que ha descrit Roig sobre la ciutat.

També ha sustentat la visió del grup socialista en el feble contingut, al seu parer, dels dos últims plens, en referència al d’ahir dilluns 2 de gener amb un únic punt a l’ordre del dia “i on l’Alcalde semblava molt més preocupat per estrenar la nova joguina que és el control horari de les intervencions, bàsicament de l’oposició”, ha afirmat Roig, i el de divendres 30 de desembre amb tres punts, dos per temes urgents de comptabilitzar la despesa al 2016 i l’altre corresponent a les piscines. “Unes piscines que lluny de ser el projecte estrella sembla ser el projecte estrellat, amb un procés d’adjudicació que podia estar fora de termini però que, tot i haver-ho preguntat al ple no se’ns va donar resposta”, ha lamentat. Això demostra, segons el portaveu socialista, “la inactivitat del govern de Bel, ara en connivència amb els Republicans de Tortosa, que estan allargant l’agonia d’este govern”, ha dit.

En definitiva, “estem davant d’un govern que escanya a la ciutat per tornar els diners als bancs, més pendent del seu pacte amb els Republicans que de la ciutat, més preocupat per les seues carreres electorals a Madrid i Barcelona i per postureos independentistes que pels problemes reals dels tortosins”, ha conclòs.

Publicat el dimarts 3 de gener de 2017 a aguaita.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada