divendres, 20 de gener del 2017

El PSC de Tortosa denuncia la manca d’enllumenat al barri del Temple


El portaveu socialista, Enric Roig, denuncia que les places del Temple i dels sindicats no disposen de l’enllumenat suficient per donar sensació de seguretat als veïns.

En el marc la campanya del“Xeic! Pos com continuen tenint Tortosa!” als barris, el PSC de Tortosa tornat al Templeper “denunciar i evidenciar” la manca d’enllumenat públic a les places del Temple i dels sindicats.

“Els veïns d’aquestes dues places s’han adreçat a nosaltres per mostrar les seves queixes davant la total manca d’il·luminació d’aquests dos espais que actualment estan totalment a les fosques”, ha destacat Roig.

Els socialistes han remarcat que tot i que l’enllumenat públic ha millorat en alguns aspectes, “encara hi ha mancances importants com a la plaça del Temple, al costat de Rierol de Caputxins, que donen lloc a sensació d’inseguretat i no dissuadeixen als veïns de gaudir d’aquests espais. Aquesta inseguretat es nota més en el cas de la plaça dels sindicats pel fet de ser un aparcament” ha explicat Roig.

Seguint la mateixa línia lamenten que “estem davant d’un nou contracte fallit del govern de Bel, igual que el de les piscines o el de les obres del pont de l’Estat. Tot i que hi ha hagut alguna millora encara hi ha moltes zones de Tortosa amb il·luminació insuficient, i recordem que aquest contracte es va haver d’incrementar en gairebé 700.000 euros degut a errades”.

Publicat el dijous 19 de gener de 2017 a ebredigital.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada