dimecres, 4 de gener del 2017

Enric Roig: "Tortosa està en coma"


El PSC de Tortosa ha lamentat l'estat de paràlisi que viu la ciutat, ja que segons el seu portaveu, Enric Roig, no s'escolten les demandes dels comerciants i ciutadans.

Roig ha remarcat que aquesta campanya de Nadal ha sigut una mostra del malestar general de la ciutadania. Ha destacat que "els comerciants mostren el seu descontentament i les seves queixes, la il·luminació de Nadal és pobre, avorrida i poc atractiva, Nadal Jove no dóna resposta a la demanda dels usuaris, manquen espais d'oci per als joves, la festa de cap d'any va ser un fracàs i els joves van marxar de Tortosa".

Els socialistes també han expressat el seu malestar vers les obres del Pont i els perjudicis que ha provocat en els comerços de Tortosa. "Nosaltres ja hem fet propostes en forma de moció però sempre ens les han rebutjat", ha lamentat Roig. Durant la roda de premsa els socialistes també han carregat contra el govern de Ferran Bel per la mala gestió i adjudicació del projecte de les piscines tot assegurant que "lluny de ser el projecte estrella sembla ser el projecte estrellat, amb un procés d'adjudicació que podia estar fora de termini però que, tot i haver-ho preguntat al ple no se'ns va donar resposta" ha apuntat Roig.

Una altra de les crítiques ha estat dirigida al contingut dels dos últims plens. El del passat 30 de desembre amb tres punts, "dos per temes urgents de comptabilitzar la despesa el 2016 i l'altre corresponent a les piscines". I l'altre el d'aquest dilluns, amb un únic punt "on l'Alcalde semblava molt més preocupat per estrenar la nova joguina que és el control horari de les intervencions, bàsicament de l'oposició" ha denunciat Roig.

L'any en què es complirà el desè aniversari de l'alcaldia de Ferran Bel, els socialistes han criticat l'acció de govern durant aquests anys, ja que asseguren no escolten les demandes dels ciutadans.

Publicat el dimarts 3 de gener de 2017 a ebredigital.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada