dilluns, 20 de maig del 2019

El PSC aposta per un comerç de proximitat

Els i les socialistes de Tortosa presenten més de 200 propostes enfocades a revitalitzar el comerç de la ciutat

Els i les socialistes de Tortosa, consideren la ciutat com un espai òptim per establir polítiques de dinamització econòmica i creació de riquesa social.

L’alcaldable, Enric Roig, ha destacat la incidència del comerç local en l’economia pel seu pes i el llocs de treball que genera. “Cal contemplar la dinamització del comerç local i de l'economia de proximitat com una altra manera de fer ciutat i de crear ocupació”, ha explicat.

La gran aposta socialista als terrenys de Renfe, un nou espai comercial i d’oci, juntament amb la reactivació del comerç local, són l’impuls per a desenvolupar i “reconstruir” la ciutat.

Des del PSC es plantegen una sèrie de mesures que han revitalitzar els centres comercials a cel obert, fonamentals per a la recuperació econòmica de Tortosa.

El programa electoral del PSC presenta més de 200 propostes enfocades a regenerar el comerç de la ciutat. Crear zones d’aparcament assequibles, cuidar l’enllumenat, o l’ordenació del mobiliari urbà son algunes de les propostes electoralistes que han de fer els comerços més accessibles i atractius de cara al consumidor.

A més, els i les socialistes veuen fonamental donar suport als comerciants i a la federació de comerç, “per a que se sentin recolzats a l’hora de tirar endavant el seu negoci”, ha explicat Roig. El candidat a l’alcaldia ha assenyalat algunes de les propostes com ara impulsar una plataforma de comerç online, fomentar i atendre l’emprenedoria, o la creació de microcrèdits a petits emprenedors, entre d’altres. 

Tot això sumat a la creació i difusió de campanyes de promoció que han de donar major visibilitat al comerç local.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada