dilluns, 20 de maig del 2019

Enric Roig: “El 28 d’abril vam il·lusionar un país, el 26 de maig il·lusionem Tortosa”

Els i les socialistes de Tortosa presenten l’acte central de campanya emmarcat dintre la commemoració dels 150 anys del Pacte Federal de Tortosa

Maria Beltrán, secretaria de política municipal del PSC a les Terres de l’Ebre, obria l’acte recordant la victòria socialista del 28-A a Espanya, però també a Tarragona i a Tortosa, on el PSC va estar la segona força política més votada.

Un acte, que a més d’estar presidit pels diferents candidats i candidates a la llista del PSC de Tortosa, l’alcaldable Enric Roig i Josep Joan Moreso, catedràtic de Filosofia a la UPF, va comptar amb la presència de Teresa Cunillera, delegada del govern d’Espanya a Catalunya


Durant les tres intervencions hi ha haver el mateix compromís de sempre, governar a través del “diàleg” i treballar per a tirar endavant projectes que no han d’excloure a cap dels sectors de la societat. “Els i les socialistes som un govern que apostem per un país on la gent pugui viure en igualtat de condicions”, deia Enric Roig.

Un projecte de futur que segons va explicar, ha de fer de Tortosa la ciutat de tots i de totes, on els joves hi puguin treballar sense marxar fora de casa i les dones siguin líder indiscutible en un govern progressista.

En temes d’exclusió, el PSC pensa que “les minories també han de ser escoltades per a què no es quedi ningú fora de joc i ningú s’hagi d’amagar per la seva ideologia política”, va dir Teresa Cunillera. Els tres representants polítics van "condemnar" que els partits independentistes deixessin fora a Miquel Iceta com a senador autonòmic.

A l’equador d’aquesta campanya electoral, el PSC pensa que és important que el dia 26 de maig els ciutadans i les ciutadanes vagin a votar. “No hem de deixar que els partits independentistes sumim”, va dir l’alcaldable.

Els partits polítics del “procés i de les decisions unilaterals” han dividit Catalunya entre “amics i enemics”, explicava Moreso. El socialista va explicar la necessitat de “reconstruir els ponts que s’han trencat” i va assenyalar aquestes raons per a votar al socialisme a Tortosa.

La industrialització, l’ocupació, la retenció de talent jove i el creixement econòmic van tornar a sentir-se en un Centre Cívic atent a les paraules dels socialistes. “Els socialistes no som gent de paraules, però som gent de paraula”, va dir Teresa Cunillera.

A més de les propostes socialistes a nivell municipal, Cunillera va parlar d’una Catalunya capdavantera “del dinamisme espanyol”, i que ha fet més respectable a Espanya dintre el conjunt de la Unió Europea.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada