dissabte, 11 de maig del 2019

Enric Roig: “Farem una campanya de grans projectes, transparent i constructiva"

Enric Roig, candidat socialista a l’alcaldia de Tortosa enganxa el primer cartell per a les eleccions municipals i europees del 26 de maig

Els socialista Enric Roig, candidat a l'alcaldia de Tortosa ja ha enganxat el primer cartell que ha donat inici a la campanya electoral per als comicis del 26 d’abril de 2019, i que coincidirà també, amb les eleccions al Parlament Europeu.
L’acte s’ha desenvolupat com ja ve essent habitual, a la Plaça de l'Ajuntament de Tortosa, i ha estat presidit pels diferents representants socialistes. Durant la seva atenció als mitjans Roig ha destacat els principals eixos del programa electoral. El govern que, com diu l’eslògan del cartell, ha de ser “el govern de tots i de totes, el govern que Tortosa necessita i vol”. Així mateix, l'alcaldable ha parlat de fer una campanya constructiva, de grans projectes i des de la transparència.

Un govern que vol continuar amb les mateixes directrius que es presentaven durant la campanya a les eleccions per al govern d’Espanya. Amb polítiques "de consens i diàleg", i amb un clar compromís amb el territori. "Volem aprofitar les oportunitats del territori apostant per la industrialització que ha de garantir llocs de feina, el creixement econòmic i creació de joves talents", ha assenyalat Roig.
La clara aposta del socialistes pel jovent, es veu reafirmada una vegada més en aquest inici de campanya que ja ha donat el seu tret de sortida i a la que s’aniran succeint un seguit d’actes durant els propers quinze dies.

Per finalitzar, Enric Roig ha manifestat el seu suport a la familia d'Alfredo Pérez Rubalcaba, ingresat d'urgència des del passat dimecres, després d'haver sofert un ictus.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada