dilluns, 13 de maig del 2019

Els PSC de Tortosa desmenteix les acusacions fetes a les xarxes socials

Els principals representants socialistes manifesten el seu descontent davant els actes vàndalics que estan sofrint i desmenteixen "haver destrossat material de campanya"

El grup socialista a les Terres de l’Ebre desmenteix les acusacions fetes a les diferents xarxes socials on se’ls inculpa d’haver destrossat cartells i pancartes de campanya d’altres partits polítics. Els principals representants socialistes manifesten el seu descontent davant els actes vandàlics que estan sofrint i dels que ja van ser víctimes durant la campanya electoral del 28-A.

El candidat a l’alcaldia, Enric Roig ha condemnat enèrgicament als autors d’aquestes acusacions, dient que el PSC “som els principals damnificats i que en cap moment som responsables d’aquests actes vandàlics”. L’alcaldable socialista ha instat a aquelles persones “que vulguin denunciar-ho i tinguin proves”, per a que ho facin davant les administracions competents.

Els i les socialistes “defensem la pluralitat dintre d’un Estat democràtic, on hi ha d’haver llibertat d’opinions, sense cap tipus d’exclusió”. Aquest és el tipus de política que caracteritza el partit dels socialistes, i que com s’ha demostrat és el que està present als seus actes de campanya. El de fer una campanya neta i “sense crispacions”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada