dimarts, 21 de maig del 2019

Roig: “El PDeCAT no ha fet polítiques de promoció industrial i reactivació econòmica"

La majoria de projectes executats durant el govern municipal han estat impulsats pel PSC

El polígon del Baix Ebre ha estat l’escenari escollit per Enric Roig, candidat a l’alcaldia de Tortosa per a presentar les seves propostes en matèria d’indústria. Els PSC es reafirma una vegada més en la seva gran aposta per la industrialització, com a font de creixement econòmic i redistribució de la riquesa.

Els i les socialistes han denunciat la mala praxis del govern del PDeCAT pel que fa a polítiques industrials. Roig, ha fet referència a les males condicions en les que es troben els polígons Catalunya sud i Baix Ebre. “La majoria de projectes que s’han executat durant el govern de Roigé, han estat impulsats pel PSC”, ha explicat. “Durant el seu mandat no hi ha hagut polítiques de promoció industrial i reactivació econòmica”.

El govern de Pedro Sánchez és fonamental per poder executar projectes de qualitat. “Disposem d’empreses punteres i un govern socialista que ens ha de permetre tirar endavant projectes ambiciosos”, ha dit Roig.

Per això, Tortosa ha de disposar de bones infraestructures viàries i ferroviàries per a que els polígons siguin competitius. L’alcaldable ha explicat que “hi ha dies que els polígons no disposen de prou energia per tirar endavant la producció”. Els i les socialistes proposen “proveir” d’energia els polígons industrials i fer del polígon Catalunya sud un referent en energia renovable.

Dintre de les propostes electoralistes, el PSC de Tortosa aposta per la investigació i recerca pel que fa a energies renovables. “Pensem que la URV ha de ser un referent en la especialització d’energies renovables”.

L’Àrea de promoció econòmica es bàsica per tirar endavant aquests projectes dintre un pla estratègic de ciutat que no ha estat executat pel govern municipal. “Tortosa ha de ser un laboratori d’economia, i d’indústria. Per això impulsarem la creació d’una empresa d’energies renovables”, ha assenyalat Enric Roig. 

Propostes a Campredó

Entre les propostes socialistes presentades als municipis de Tortosa, el PSC aposta per la conversió de l’estació de Campredó en un centre cívic i “una àrea de servei per al poble”. Al conveni signat pel Sabaté l’any 2006 ja es feia menció a que quan es revertissin els terrenys de RENFE, l’estació passaria a ser del municipi.

La creació d’un cinturó verd entre el polígon i el poble, a més de la creació d’una borsa d’habitatge i una borsa de treball, per invertir en polítiques d’ocupació, són alguns dels punts programàtics.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada