divendres, 7 de juny del 2019

Enric Roig: “Aquestes eleccions han de marcar el futur de Tortosa”

Els i les socialistes volen recuperar “l’orgull tortosí” tornant al govern el proper 26 de maig

Els dies de pluja són senyal d’auguri. Un final de campanya marcat per l’aigua, però també ple d’optimisme i bones vibracions. “El proper diumenge omplim les urnes de vots socialistes”, ha dit Dolors Bel.

Durant quinze dies “intensos” els i les socialistes han presentat les seves propostes, en una campanya transparent i “plena de bons propòsits”.

La número dos de Roig, ha volgut agrair a totes aquelles persones que han participant activament de la campanya, “militants, simpatitzants, ciutadans i ciutadanes de Tortosa, i mitjans de comunicació que durant aquests dies han estat acompanyant-nos”.

El candidat a l’alcaldia, Enric Roig, també ha volgut agrair als mitjans de comunicació per haver estat a “peu de carrer” i traslladar el seu missatge, que té com objectiu resoldre “les problemàtiques de la ciutat”.

El PSC ha denunciat novament al govern municipal per deixar-los al marge en totes aquelles decisions que s’han pres. “Passi el que passi continuarem treballant per Tortosa. Hem passat anys molt durs però hem estat ferms i hem tirat endavant”, ha explicat Roig.

Els i les socialistes continuen apostant per un govern progressista i solvent i esperen renovar diumenge el seu compromís amb la ciutadania.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada