divendres, 7 de juny del 2019

Enric Roig: " Avui ens juguem el que pugui passar a Tortosa en dècades”

El candidat socialista a l'alcaldia ha fet una crida a la participació, per a que els tortosins i tortosines puguin decidir “quin ha de ser el millor futur per a Tortosa”.

Enric Roig, candidat a l’alcaldia de Tortosa pel PSC, ha votat aquest matí a les 10.00 hores al col·legi electoral situat a l'edifici de la UNED. Acompanyat de la seva dona i dels seus tres fills, Roig ha invitat a tots els tortosins i tortosines a votar a les eleccions "més importants", que han de fer de Tortosa, la ciutat de tots i de totes. “La cita a les urnes és importantíssima perquè ens hi juguem la transformació de la nostra ciutat”, ha dit. 

Roig ha destacat la importància de participar per dos motius: en primer lloc per a la creació d’una Europa integradora i perquè a nivell municipal “ens juguem el que pugui passar a Tortosa en dècades”. 

Als comicis del 28 d’abril es va demostrar que la “gent volia un canvi”. A més de l’alta participació que hi va haver, "la resposta que va donar la ciutadania va ser molt positiva". Per això, i pel model de ciutat que presenta el PSC al seu programa, el candidat socialista s'ha mostrat confiat en què la ciutadania “respondrà al canvi”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada