divendres, 7 de juny del 2019

Roig deixa clara la seua aposta per un govern de canvi i d’esquerres a Tortosa


Enric Roig ha defensat este dimecres la necessitat d’un govern de coalició d’esquerres a Tortosa. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, ha recordat que els socialistes ja ho deien fa quatre anys; però que Esquerra no va voler, tot i que Movem Tortosa i el PSC van oferir l’alcaldia als republicans. Roig ha deixat clar que el PSC continua reclamant i explorant un govern alternatiu d’esquerres. De fet, ha dit que este dimecres ho traslladarà així a l’executiva local del PSC. 

Roig ha assenyalat que el municipi continua tenint els mateixos problemes i necessitats que ara fa 12 anys. De fet, ha advertit que els govern de Ferran Bel i Meritxell Roigé només han resolt “tard i malament” la construcció de la nova piscina. Per tant, Roig ha insistit en què Tortosa necessita un canvi. 

Roig ha negat categòricament que tingués cap pacte preelectoral amb Junts per Tortosa. També ha confirmat que dilluns va parlar amb Roigé, i que ja va comunicar-li que no la votaran a la investidura. I és que els darrers dies s’han produït pressions per aconseguir un govern entre Junts per Tortosa, el PSC i Ciutadans. 

En este punt, Roig ha demanat “molta generositat” a Movem Tortosa i a Esquerra-Tortosa Sí. En qualsevol cas, ha garantit que el PSC serà el més generós, tot i que no ha concretat si els socialistes haurien d’estar dins o fora del govern. 

Tot i els mals resultats del PSC a les Terres de l’Ebre i també al municipi, Roig considera que el socialistes tenen un projecte polític molt positiu per sortir de l’ensopiment dels darrers 12 anys. I sobretot, per afavorir la recuperació econòmica de Tortosa.

Publicat el dimecres 5 de juny de 2019 a marfanta.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada