dilluns, 30 de setembre del 2019

Per enèsima vegada el desdoblament de l’Eix de l’Ebre es queda al calaix de l’oblit del govern

Un cop més ″El debat de Política General″ del Parlament de Catalunya va donar per a moltes notícies negatives per l’Ebre (l’etern maltractat), una proposta de Resolució presentada pels socialistes que pretenia aprovar un calendari definitiu d’execució del desdoblament de l’Eix de l’Ebre des d’Amposta fins a Lleida va ser votada en contra pels grups polítics de JUNTS x CAT i ERC que integren el Govern de la Generalitat.

Cal recordar que aquesta mateixa proposta va ser aprovada al Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre per tots els grups polítics la setmana passada. La resolució pretenia que la Generalitat realitzes les obres de desdoblament de l’Eix de l’Ebre en els pròxims 5 anys.

″La paciència té un límit, i aquest ja ha quedat àmpliament sobrepassat pel Govern de Torra, ens cal un Govern que pensi amb totes les catalanes i els catalans. No ens resignem a ser la Catalunya oblidada, i volem unes carreteres de primer ordre, adequades al nou trànsit i en aquest, cas en concret que ens apropi a les Terres de ponent i l'Aragó, per ajudar a desenvolupar un creixement econòmic i sostenible que ens fa falta com l’aire que respirem, i no volem ser la Catalunya buida″. Ha afirmat Manel de la Vega, Primer secretari del PSC a les Terres de l’Ebre.

Segons l’Institut d'Estadística de Catalunya (Idescat) en l’actualitat les quatre comarques de l’Ebre estem perdent població i producte interior brut, i el que és pitjor en el futur encara s'agreujarà més. La gent marxa perquè no veu oportunitats i el desdoblament de l’eix de l’Ebre és vital per crear fluxos de desenvolupament econòmic.

″Què convoquin eleccions d’una vegada a veure si així tenim un govern que estigui per la gent. Un govern estable representatiu de tots els territoris capaç de tirar endavant el conjunt del País i que elabori un pla de desenvolupament per a les Terres de l’Ebre, perquè nosaltres també som catalans″ Ha conclòs Manel de la Vega.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada