dilluns, 28 d’octubre del 2019

L’alcalde d’Alcanyís assegura que el debat territorial és possible respectant les identitats


¿Cómo Somos? Aquest és el títol del llibre d’Ignacio Urquizu, del qual n’és alcalde d’Alcanyís i diputat a les Corts d’Aragó. Urquizu fa un retrat robot, des del seu punt de vista, a la gent coherent. L’exemplar s’ha presentat, aquest divendres, a Tortosa al Tallers d’Arts Cinta Dalmau. Hi ha participat, a més, el primer secretari del PSC de Tortosa, Enric Roig, i la candidata al Congrés i regidora a la ciutat, Dolors Bel. El socialista aragonès ha aprofitat la presentació per exposar algunes de les preocupacions que afecten al vincle entre el Baix Aragó amb la sortida al mar a través de les Terres de l’Ebre.

Dies enrere, l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé i l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, van fer una trobada a tres amb l’alcalde d’Alcanyís per a analitzar vies de col·laboració conjunta en la promoció turística, cultura i econòmica de les tres ciutats, que conformen el Consoci Turístic de la Ruta de los Tres Reyes. Els tres alcaldes van acordar que l’any 2020 tornaran a rellançar el projecte.

Urquizu està convençut que el debat territorial té solució, dins un escenari de respecte i on hom s’hi trobi còmode, perquè el treball entre les Administracions és possible.

Publicat el diumenge 27 d'octubre de 2019 a canal21ebre.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada