dilluns, 16 de març del 2020

El ple que havia de reprovar l’alcaldessa Meritxell Roigé no se celebra perquè l’oposició no hi va pel coronavirus


Els regidors dels quatre grups de l’oposició de l’Ajuntament de Tortosa no han acudit a la sessió plenària convocada per via d’urgència per l’alcaldessa Meritxell Roigé a petició de Movem i la CUP. El ple de fet no s’ha celebrat perquè no s’ha pogut aprovar la urgència de la sessió plenària per falta de majoria absoluta. Els quatre grups havien demanat a l’alcaldessa aquest mateix divendres, a través d’un comunicat, l’anul·lació del ple arran de la crisi del coronavirus. Roigé, però, no ha accedit a la petició argumentant que estava “obligada per llei” a convocar-lo. “El que haurien hagut de fer és sol·licitar la retirada de la petició de convocatòria per poder anul·lar el ple”, ha explicat referint-se a Movem i la CUP.

L’alcaldessa, contrariada, ha qualificat l’actitud dels onze regidors de l’oposició d’“irresponsable” i ha tornat a reiterar que es tracta d’una operació “de desgast” cap a la seva persona.

Pocs minuts abans de l’inici de la sessió, Movem Tortosa, ERC, Ciutadans i la CUP, han fet públic un comunicat en el qual han justificat la seva absència “per responsabilitat política i social, i atenent a les recomanacions del Departament de Salut de reduir al màxim l’activitat pública” i han acusat l’alcaldessa d’actuar “de manera irresponsable políticament”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada