divendres, 20 de març del 2020

Entrevista d'Enric Roig a Primera Columna


L’Ajuntament de Tortosa ha decidit suspendre l’edició d’enguany de la fira multisectoral Expoebre, prevista del 30 d’abril al 3 de maig, i ajornar-la fins al 2021. Una decisió difícil però necessària, segons el primer tinent d’alcalde i regidor de Fires, Enric Roig. I és que hi havia expositors que ja havien pagat per poder assistir a l’Expoebre, però d’altres dubtaven, tenint en compte que encara no hi ha data per al final del confinament pel coronavirus.

Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Roig ha dit que ja havien començat a treballar per renovar el model d’Expoebre, amb mesures per rellançar la fira. Per tant, ara tindran més temps per implementar-les. 

D’altra banda, Roig ha repassat les diverses mesures econòmiques per preservar l’activiat econòmica i l’ocupació a Tortosa, arran de la crisi del covid-19. A més, el també regidor de Cultura ha anunciat que intentaran reprogramar totes les obres de teatre i que hi haurà diferents inicatives, com ara una agenda virtual per consumir cultura de forma telemàtica.

Finalment, Roig ha valorat molt positivament la comunicació que s’ha establert amb els grups de l‘oposició durant la gestió de la crisi. 

Per acabar, el primer tinent d’alcalde ha confirmat que el ple ordinari del mes d’abril se celebrarà telemàticament.

Publicat el divendres 20 de març de 2020 a marfanta.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada