dijous, 7 de maig del 2020

L'Ajuntament de Tortosa dona 3.000 mascaretes per fer-les arribar a famílies vulnerables de la ciutat

Les encarregades de repartir els elements de protecció individual seran Creu Roja i Càritas, a les quals l'Ajuntament ha destinat el doble de recursos per fer front a la crisi

Aquest dijous, l'alcaldessa de Tortosa ha lliurat un total de 3.000 mascaretes a Creu Roja Tortosa i Càritas Tortosa. L'objectiu és que aquest material de protecció individual puga arribar a les famílies més vulnerables de la ciutat amb l'ajuda dels voluntaris d'aquestes entitats. Meritxell Roigé ha lliurat dos caixes, amb 1.500 mascaretes cadascuna, als presidents de Creu Roja Tortosa, Josep Anguera, i al de Càritas, Lluís Pegueroles.

A l'acte també hi han sigut presents la primera majordoma de l'Arxiconfraria de la Mare de Déu de la Cinta, Mabel Marcos, el responsable del Banc d'Aliments de l'entitat, Josep Maria Utges, així com altres representants de l'Arxiconfraria, que han fet el lliurament dels dos xecs de 5.000 euros a Creu Roja Tortosa i Càritas Tortosa. 10.000 euros en total, provinents de la donació feta per l'Obra Social La Caixa a l'Arxiconfraria per fer front a les necessitats socials que s'estan generant fruit de la crisi de la Covid-19. Aquestes ajudes se sumen a les aportacions que l'Ajuntament de Tortosa fa a aquestes dos entitats, i que ja ha duplicat des de l'inici de la pandèmia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada