divendres, 31 de juliol del 2020

Patax dóna el tret de sortida a la XXVII mostra de Jazz de Tortosa

L'alcaldessa Meritxell Roigé referma el compromís del govern municipal amb la #CulturaSegura programant 23 concerts del 30 de juliol al 15 d'agost

L'actuació del grup espanyol Patax, amb vuit membres de diferents nacionalitats, va donar ahir dijous el tret de sortida a la XXVII mostra de Jazz de Tortosa, i és que el govern de la ciutat i l'organització del festival no han volgut deixar passar l'oportunitat de dur a terme una de les activitats culturals més destacades dels estius a la ciutat. Fins al 15 d'agost s'han programat 23 concerts en diferents espais de la ciutat.

L'alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha reivindicat la doble aposta del govern, potenciant la cultura i dinamitzant el sector de la restauració. "El festival constitueix una eina molt important per dinamitzar l'activitat econòmica, especialment la vinculada a l'hostaleria, a la vegada que s'ofereixen propostes als turistes que aquests dies puguen visitar la ciutat", ha dit Roigé, recordant que "des del primer moment aquest govern ha fet una aposta per la #CulturaSegura, som conscients que el sector cultural viuen moments molt complexos per la paràlisi provocada per aquesta situació".

El regidor de Cultura, Enric Roig, ha tornat a demanar "prudència" a totes les persones que participen en qualsevol de les activitats previstes. "Hem sabut trobar l'encaix per poder fer la Mostra malgrat les circumstàncies actuals, però cal que tothom siguem conscients que no ha acabat i que cal que siguem curosos", ha tancat el regidor.

Aquesta edició de la mostra ha previst totes les mesures necessàries per garantir les condicions de seguretat necessàries per a les persones, atesa l'actual situació de pandèmia. Per aquest motiu, tots els recitals tenen lloc en espais a l'aire lliure i amb l'aforament limitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada