dimarts, 21 de juliol del 2020

Tortosa programa un Sant Jordi de juliol amb actes en llibreries, floristeries i bars


Tortosa ja ho té tot a punt per celebrar Sant Jordi este dijous, 23 de juliol. La Diada del Llibre va quedar ajornada el 23 d’abril passat, a causa de la pandèmia del coronavirus. A partir de les 10 del matí, hi haurà presentacions de llibres amb la participació de llibreries i floristeries, però també de bars i restaurants. Les activitats s’allargaran fins a la nit amb diversos actes organitzats per la biblioteca i amb cinema a la fresca.

El primer tinent d’alcalde i regidor de Cultura, Enric Roig, ha agraït la participació de quatre llibreries, cinc floristeries i diversos restaurants i bars, que també faran presentació de llibres als seus locals o al carrer. Roig també ha destacat la programació que ha preparat la Biblioteca Marcel·lí Domingo.

Els actes s’allargaran fins a la nit, amb una ruta guiada pels espais de la vida i l’obra de Cristòfol Despuig. A més, també s’ha programat una sessió de cinema a la fresca, amb la pel·lícula ‘Miguel y William’, tenint en compte que este dijous també havia de començar la Festa del Renaixement.


Finalment, Roig ha fet una crida a la responsabilitat de venedors i compradors durant la Diada de Sant Jordi, tot respectant la neteja de mans, la distància de seguretat i l’ús de mascareta.

Publicat el dimarts 21 de juliol de 2020 a marfanta.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada