dijous, 2 de juliol del 2020

‘Tortosa viu l’estiu’, el programa per combatre el coronavirus amb més cultura

La crisi del coronavirus ha obligat a suspendre enguany la celebració de la 25a Festa del Renaixement. Però els tortosins i tortosines podran gaudir d’alguns “tastos” del Renaixement durant els quatre caps de setmana del mes de juliol. Serà amb entitats del territori, que oferiran espectacles i actuacions pròpies d’esta festa de recreació històrica. L’alcaldessa, Meritxell Roigé, ha explicat este dimecres que durant els caps de setmana de juliol han programat una sèrie d’actuacions sota el nom ‘Flaires de Renaixement’ pel centre històric i comercial de la ciutat.

De la mateixa manera, també hi haurà actuacions a la plaça de l’Absis a càrrec dels Abanderats de la Festa del Renaixement, el Cor Flúmine, Labinota i Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries. Roigé ha remarcat que, a banda d’oferir una alternativa a la festa, volen donar suport a la cultura, un dels sectors més afectats per l’aturada de la covid-19.

Roigé ha presentat els actes acompanyada pel regidor de Promoció Econòmica, Sisco Pepió; el regidor de Cultura, Enric Roig, i el regidor de Festes, Domingo Tomàs. Totes les activitats formen part de la programació ‘Tortosa viu l’estiu’, que arrenca este mateix cap de setmana. Així, hi haurà espectacles itinerants, cinema a la fresca, visites als espais patrimonials i les activitats al voltant de la Mostra de Jazz, entre d’altres.

Publicat el dimecres 1 de juliol de 2020 a marfanta.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada