dimarts, 13 de febrer del 2024

13 de febrer · Dia Mundial de la Ràdio

 

Avui en el Dia Mundial de la Ràdio felicitem a totes i tots els professionals per la seva feina en aquest mitjà de comunicació que ens acompanya dia a dia amb actualitat, música, entreteniment, proximitat i molt més. Gràcies per ser-hi

#DiaMundialDeLaRadio #Tortosa #TerresdelEbre


El 13 de febrer celebrem el Dia Mundial de la Ràdio, una efemèride oficial proclamada per l'Assemblea General de les Nacions Unides (ONU) l'any 2012. La ràdio és, ara com ara, el mitjà informatiu més emblemàtic i dinàmic, malgrat dels avenços i nous sistemes de comunicació que han aparegut a l'últim segle.

L'objectiu principal d'aquest dia mundial és fer de la ràdio un mitjà interactiu, que propiciï el debat per tractar temes diferents que interessen a la col·lectivitat. A més, la ràdio té lavantatge darribar a llocs remots, que no és possible mitjançant lús daltres tecnologies més modernes.

El lema del Dia Mundial de la Ràdio per al 2024 és "La Ràdio: Un segle informant, entretenint i educant".

Amb més de 100 anys al darrere, la ràdio mereix un gran reconeixement per les seves virtuts perdurables i la seva contínua influència. No és fàcil per a la ràdio. Tot i que té una popularitat estadística i la confiança del públic, s'enfronta a reptes creixents, des de la competència digital fins a les tensions generacionals i les pressions econòmiques.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada