dimarts, 27 de febrer del 2024

Continua el Cicle de Concerts de Joventuts Musicals de Tortosa amb el Metropolitan Union Berbershop Quartet

 


El proper diumenge 3 de març continua la programació del Cicle de Concerts de Joventuts Musicals de Tortosa, amb el Metropolitan Union Berbershop Quartet, a les 19 h al Teatre Auditori Felip Pedrell. No hi falteu!

Quan quatre cantants amb recorregut professional de música clàssica es troben per cantar cançons de barbershop, a través de la seva textura homofònica es descobreix un ventall d’estils ben diferents, com ara pop, rock, soul, blues, jazz, gospel i folk. Al llarg dels anys, el quartet Metropolitan Union s’ha anat trobant amb peces modernes que estaven inspirades en melodies, patrons harmònics o himnes del Barroc. Bachbershop, és l’espectacle en el qual es desenvolupen aquestes semblances de dues èpoques musicals ben diferenciades per veure que ni el barroc està tan lluny de la música moderna, ni al revés.

METROPOLITAN UNION BARBERSHOP QUARTET es va crear a Granollers el 2013 per Martí Doñate. Després de guanyar la medalla de bronze i el premi a millor quartet novell en la competició nacional En Harmonia 2014, el quartet es va dissoldre durant un any fins que es va tornar a recompondre l’estiu de 2015. Al cap de dos anys van aconseguir ser subcampions d’Espanya, ara ja amb veus i energies renovades. El 2022 van treure el seu primer treball discogràfic de música barbershop.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada