divendres, 29 de juliol del 2016

El portaveu socialista, Enric Roig, qualifica de "desastrosa" la gestió de les línies del bus urbà L-2 i L-3



El Partit Socialista ha estat molt crític amb la gestió del transport públic per part del Govern de Tortosa, qualificant-lo de “desastrós i fracàs”. A principis d’aquest mes de juliol es van posar en marxa nous recorreguts de les línies L-2 i L-3 i noves tarifes. Però segons el regidor socialista, Enric Roig, no estan funcionant com cal.

Els socialistes han exposat públicament les queixes que han rebut dels usuaris “el contracte del transport públic ha estat un estrepitós fracàs. Ferran Bel en està portant de nou al SXVI amb un transport públic que era millorable però que ha estat un retrocés gran per a la nostra ciutat” ha assegurat Roig.

El grup socialista vol una solució immediata per aquest servei públic que segons Roig no fa aquesta funció i que sembla un bus turístic “ la gent a Tortosa està molt enfadada, el govern ha convertit la línia 2 i 3 en un bus turístic. Pots portar-te el ganxet o el berenar perquè puges al bus i et passes hores voltant per Tortosa” ha apuntat Roig i ha afegit “de Remolins a Sant Llàtzer tardes quasi bé una hora quan abans eren 15 minuts i passes dues vegades per l’estació d’autobusos”. També critiquen els horaris, ja que asseguren que s’han fet sense tenir en compte els serveis de la ciutat com l’hora d’entrada als instituts. Enric Roig ha dit que davant d’aquestes complicacions els veïns dels barris més allunyats del centre de Tortosa s’estarien plantejant recollir signatures.

L’alcalde, Ferran Bel ha respost als socialistes, lamentant que no hagin aportat res i ha deixat clar que estan buscant solucions “Si el PSC tingués interès que les coses vagin bé a Tortosa haurien fet aportacions constructives. Un centre escolar, associacions de veïns i particulars ens han fet observacions, i estem treballant per resoldre-les” ha explicat l’alcalde de la ciutat que espera arreglar els desajustos de les dues línies del bus urbà durant el mes d’agost.

Publicat a ebredigital.com i Canal terres de l'Ebre el dijous 28 de juliol de 2016


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada