dilluns, 4 de juliol del 2016

El PSC de Tortosa proposa la potenciació del turisme i la dimissió de Fernández Díaz

El partit dels socialistes de Catalunya han exposat les quatre mocions del plenari del proper dilluns, entre les que destaca la proposta de dimissió del ministre de l’Interior, Jorge Fernández Díaz. A més hi presenten dos propostes per la millora dels atractius turístics de la ciutat i l'adhesió a la campanya "No puc esperar".




El ple de l’ajuntament de Tortosa debatrà dilluns la dimissió del ministre d’Interior, Jorge Fernández Díaz i la seua inhabilitació de funcions publiques. Ho farà a partir d’una de les quatre mocions que presentarà el Partit dels socialistes de Catalunya. Tot plegat, arran de les converses publicades entre el ministre i el director de l’oficina antifrau de Catalunya, que ja ha sigut destituït. “La llibertat ideológica és un dret fonamental recollit a la Constitució i per tant no es poden admetre actituds com aquestes sense conseqüències per als seus responsables”.

Dos propostes més van enfocades a un bon ús dels serveis turístics, per reactivar, cuidar i tindre cura dels turistes que arriben a la capital del Baix Ebre, especialment abans de la Festa del Renaixement. La primera denuncia el dèficit d’atenció al públic de les oficines turístiques que disposa la ciutat. La segona critica el deteriorament i abandonament en la senyalització dels vials i camins.

Enric Roig ha destacat que: “el turisme ha de ser un dels potencials més importants per la ciutat, però cal dotar de les millors condicions els actius dels que disposem.” La primera reivindicació va envers que “no potser que l’oficina de turisme ubicada a l’antic escorxador, que ha d’estar durant 7 hores i mitja de cara al públic, estés tancada el dissabte del Renaixement a les 18 hores de la tarda”. El segon punt de queixa reivindica la deixadesa en les senyals dels camins i vials “hem rebut nombroses queixes de veïns i usuaris, dient-nos que les senyals estan en mal estat o han desaparegut”.

Roig també demanarà que l’ajuntament s’adherisca a la campanya “No puc esperar”. Un projecte de l’Asociació de Malalts de Chron i Colitis Ulcerosa de Catalunya i la Unitat de Malaltia Inflamatòria Intestinal de l’Hospital Universitari Doctor Josep Trueta de Girona, a la qual ja s’han adherit 41 municipis, entre els que destaquen Girona, Sabadell, Terrassa, Tarragona, Ulldecona, Badalona o Barcelona entre d’altres.
Publicat a ebredigital.cat el dijous 30 de juny de 2016

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada