dimecres, 20 de juliol del 2016

La Busca recorda Cervantes amb el joc ‘Qui s’ha menjat la saboga?’

L’associació cultural la Busca de Tortosa ha organitzat per cinquè any consecutiu una sèrie d’activitats amb motiu de la XXI Festa del Renaixement. Se celebraran a la casa de l’il·lustre notari Gil de Federic i actual seu del PSC de Tortosa. La principal novetat en aquesta edició és el joc ‘Qui s’ha menjat la saboga?’, que recrea una possible visita del Quixot a Tortosa. Així, personatges com el Quixot, Sancho Panza, Dulcinea o el notari Gil de Federic intentaran descobrir qui s’ha menjat aquest peix tan popular del riu Ebre al segle XVI.

Amb aquesta nova activitat, la Busca es vol sumar a la commemoració dels 400 anys de la mort de Cervantes, que s’ha impulsat en aquesta edició de la Festa del Renaixement. Un dels membres de l’entitat, Enric Roig, ha explicat que el joc també inclou una ruta per visitar diferents espais emblemàtics de la cutat.

A la casa de Gil de Federic també es podrà participar d’activitats com ‘Els ambients del segle XVI’; una recreació històrica de la família del notari o les actuacions del mag Dalmau, interpretat per Iñaki Copoví. Segons Roig, un seguit d’activitats que tenen com objectiu contribuir al rigor històric de la festa i treballar per la promoció cultural de la ciutat. / Foto IRENE LÓPEZ

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada