divendres, 8 de juliol del 2016

Roig remarca que el govern del PSC mai va contractar els serveis d’Efial

El grup municipal del PSC ha lamentat la “desagradable” situació que es va viure a Tortosa el passat dimarts en relació a l’operació policial Tèrmyca i la imatge que s’ha transmès de la ciutat. El portaveu del PSC, Enric Roig, ha volgut donar un vot de confiança a la justícia per esclarir la relació entre l’Ajuntament de Tortosa i la consultora Efial. Roig ha dit que confien que no s’ha produït cap irregularitat i demanen celeritat per esclarir la situació.

D’altra banda, Roig ha volgut deixar clar que durant el període en què el PSC va ocupar l’alcaldia de Tortosa, entre el 1999 i el 2007, Efial mai va ser contractada. De fet, el portaveu dels socialistes ha recordat que Efial es va crear al 2007 i que les primeres factures a la GUMTSA són de 2008, ja sota el mandat de CiU i l’alcalde Ferran Bel. Roig ha explicat que sí que és veritat que l’actual president d’Efial, Antoni Martos, va treballar per l’ajuntament de Tortosa però com a assessor de l’empresa Oliver i Camps i ja al final de l’etapa socialista, a finals del 2006, va col·laborar, també com a assessor, en el desenvolupament dels plans parcials dels portals de Tortosa a través d’una empresa pròpia que no era Efial.

Quant als expedients sobre el projecte de la piscina de Tortosa que també va requerir la Guàrdia Civil, Roig ha recordat que els socialistes mai hi han donat suport perquè no estan d’acord en el projecte. Ara bé, confien que no existeixi cap irregularitat.

Publicat a marfanta.com i a uncopdull.com el dijous 7 de juliol de 2016

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada