dijous, 31 de maig del 2018

El PSC pinta un mandat trist i gris a Tortosa


A un any de les eleccions, el PSC de Tortosa fa balanç del mandat de govern del PDeCAT i Esquerra. La imatge presentada pels socialistes és gris i trista com el dia. 

El portaveu de la formació, Enric Roig, ha posat en relleu els equipaments aconseguits pels socialistes com tota la zona de la Universitat. 

Per contra, ha criticat obres que encara estan al calaix com el tercer pont, i altres que diuen, s'han fet malament, com és el cas de la reforma del pont de l'Estat, especialment després de l'intent de robatori de llums led a més de la suposada qualitat d'aquests. 

Tot i que les obres han centrat bona part de la roda de premsa, Enric Roig també ha parat compte de les diferents investigacions policials que han registrat equipaments municipals en els últims anys. 

Més positiva ha sigut la valoració sobre el nou contracte de neteja. El portaveu socialista veu amb bons ulls l'acord per dur a terme aquest reivindicat contracte. 

Quant a les pròximes eleccions, el regidor socialista ha replicat al portaveu de Tortosa Sí, Xavier Faura, sobre com s'ha de reivindicar la capitalitat de la ciutat respecte a la resta de municipis de les Terres de l'Ebre. 

Finalment, Enric Roig també ha presentat les dues mocions a debatre al ple del pròxim dilluns, per una banda demanaran la pròrroga de la xarxa de garanties juvenils que dóna suport a gent jove que està buscant treball. Els socialistes també demanen que es puga tornar a jugar al Bingo als casals de la gent gran.

Publicat el dimecres 30 de maig de 201 a marfanta.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada