dijous, 3 de maig del 2018

El PSC planteja a la Comissió de Serveis Centrals de l’Ajuntament de Tortosa la possibilitat de que el pagament del rebut de l’IBI es faci en una data en què el pensionistes ja hagin cobrat

El president de la Comissió ha entès perfectament la petició i ha manifestat que estudiaran la possibilitat de que així sigui de cara al proper pagament del rebut

El grup municipal del PSC, ha portat a la Comissió de Serveis Centrals una petició a arrel de la demanda feta per alguns pensionistes en relació amb el pagament de l’Impost de Béns Immobles.

Actualment el pagament de l’IBI es fa efectiu el dia 20 del mes de maig, però les pensions es cobren el dia 25 de cada mes i això fa que, en alguns casos, els jubilats o pensionistes no disposin de suficients dines al compte per fer front al pagament i han mostart la seva preocupació davant d’aquesta situació.

Per aquest motiu des del PSC hem demanat la possibilitat de que el càrrec de l’impost es faci efectiu quan ja s’hagin cobrat les pensions. El president de la Comissió, el Sr. Emili Lehmann, ha respost dient que si bé per aquest mes de maig serà complicat per una qüestió de temps, si que es compromet a estudiar la possibilitat de canviar la data del cobrament dels propers rebuts per donar solució a aquesta demanda.

Amb aquesta acció, el PSC continua en la línia de traslladar les demandes dels ciutadans i ciutadanes davant les comissions pertinents, per tal de que el govern ho tingui en compte i es plantegin solucions a aquests temes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada