dijous, 18 d’octubre del 2018

El PSC de l’Ebre crida el PDeCAT i ERC a donar suport als pressupostos de l’Estat


La Federació del PSC a les Terres de l’Ebre calcula que a les Terres de l’Ebre arribaran uns 52 milions d’euros per a polítiques socials dels pressupostos generals de l’Estat per al 2019. Els socialistes han insistit que els pressupostos del govern del PSOE de Pedro Sánchez reverteixen les retallades dels governs del PP i han destacat mesures com la pujada de salari mínim interprofessional, la rebaixa de les taxes universitàries o l’equiparació dels permisos de maternitat i paternitat. El portaveu del PSC de Tortosa, Enric Roig, també ha destacat les partides destinades a habitatges assequibles. 

El portaveu del PSC a Amposta, Francesc Miró, ha afirmat que els comptes beneficiaran a les classes mitjanes i treballadores.

 Quant a infraestructures, el primer secretari del PSC, Manel de la Vega, ha deixat clar que aposten per l’execució del tram pendent de l’A-7 al seu per les Terres de l’Ebre i ha reclamat consens polític. Ha estat en aquest punt que també ha reclamat al PDeCAT i ERC el seu suport als pressupostos generals de l’Estat.

Publicat el dijous 18 d'octubre de 2018 a Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada