dilluns, 29 d’octubre del 2018

PSC de Tortosa demana la constitució del Consell de Ciutat

El PSC de Tortosa demanarà en el proper ple ordinari, en forma de moció, la constitució del Consell de Ciutat, un dels òrgans que preveu el Reglament de Participació Ciutadana de Tortosa, aprovat l’any 2015. Es tracta d’un òrgan consultiu i de participació amb representants de la ciutadania que han de debatre amb responsables polítics i tècnics municipals sobre assumptes públics de la ciutat. “El que passa és que el govern no vol afrontar el debat: si s’hagués constituït el Consell de Ciutat s’hagués pogut abordar el veritable debat en temes com les obres de reforma del Pont de l’Estat, que han costat un 40% més del previst, o la mala planificació del projecte de les piscines que no tenen piscina descoberta d’estiu, no s’hagués renunciat al tercer pont, al nou hospital o al tercer institut” ha reblat el portaveu socialista, Enric Roig.

Accessibilitat en equipaments i espais públics

El portaveu socialista ha presentat una segona moció per al ple de novembre en la que es demana la creació de protocols d’accessibilitat tant per garantir l’accés a espais on es duguin a terme activitats organitzades o coorganitzades per l’Ajuntament, com per garantir l’accessibilitat en les noves intervencions en la via i l’espai públic. “Persones amb discapacitat ens han dit que no han pogut accedir a determinats espais o activitats perquè no s’havien previst mesures per garantir l’accessibilitat, per aquest motiu presentem aquesta moció” ha explicat Roig.

En aquest sentit, Roig ha recordat l’exemple del Pont de l’Estat, les rampes del qual no donen compliment o altres intervencions que han creat elements adaptats, però han deixat altres existent que no són accessibles sense intervenir.

Publicat el dilluns 29 d'octubre de 2018 a imaginaradio.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada