dijous, 4 d’octubre del 2018

El PSC del Baix Ebre demana el tractament de la mosca negra durant tot l’any

Després de 4 mesos d’inactivitat en el consell d’alcaldes del Consell Comarcal del Baix Ebre, els alcaldes i alcaldesses del PSC han consultat l’ordre del ple consell d’aquest octubre amb la sorpresa que no s’inclou la seva proposta llençada al mes de juny. Els socialistes demanaven la posada en marxa de la comissió de seguiment de la mosca negra després de l’afectació que ha tingut durant els mesos d’estiu en els seus municipis.

“Demanem que hi haigue un pressupost clar i que no ens diguen que no es pot fer perquè no hi ha pressupost o que baixa massa aigua” ha explicat l’alcaldessa de Tivenys, Maria Beltran, qui demana també que “es parlin totes les administracions” per trobar solucions. “Una bona coordinació des del govern de la Generalitat faria que les molèsties que pateixen molts pobles de les nostres terres fossin minvats” ha afegit el portaveu socialista, Enric Roig. Segons el partit, en d’altres indrets com a l’Empordà s’ha aconseguit gairebé eradicar gràcies a un seguiment constant. “Aquí no, des del COPATE no saben molts anys si cobraran o no les subvencions” ha sentenciat Roig.

Per la seva banda, l’alcaldessa d’Aldover Teresa Forés, ha demanat a l’actual presidenta del Consell que “tingue més empatia i consideració pels pobles petits i els seus companys, siguen del partit que siguen”. Una idea que ha refermat Roig, considerant “d’actitud sectària” a l’actual govern comarcal: “Denunciem una manca de transparència per part del govern del Consell, demanem que atengue a tots els pobles de la comarca més enllà del seu color polític”. Per això, també posen sobre la taula que el consell d’alcaldes torni a ser un fòrum de debat, d’interès i de participació.

Publicat el dijous 4 d'octubre de 2018 a imaginaradio.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada