dilluns, 25 de novembre del 2019

El PSC aposta per mantenir el servei de radioteràpia a l’hospital de Jesús


El PSC de Tortosa prensentarà una moció al ple de l’Ajuntament, perquè el servei de radioteràpia es puga mantenir a l’Hospital de la Santa Creu de Jesús, en lloc del trasllat previst al nou edifici oncològic de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta (HTVC). En plena polèmica entre el govern de Junts per Tortosa i la conselleria de Salut per projectes com el mateix edifici oncològic o el nou aparament, Roig ha recordat que el PSC va ser l’únic grup municipal que va votar en contra de la modificació puntual del pla d’urbansime per traslladar al nou búnquer pr a la unitat de radioteràpia. Segons Roig, fins que no es resolguen els problemes d’accessibilitat a l’hospital Verge de la Cinta, cal mantenir el servei de radioteràpia a Jesús, i posar-hi en funcionament el nou accelerador lineal donat per la Fundació Amancio Ortega fa dos anys. També ha apuntat que ara sembla que Meritxell Roigé torna a parlar de construir un nou hospital a Tortosa.

En una segona moció, els socialistes també demanaran una millora de les zones verdes, després de revelar que el contracte de neteja i manteniment de les àrees enjardinades va finalitzar el passat més de març i actualment es presten uns serveis mínims de manera interina. 

Finalment, i amb motiu del 25.N, Dia Internacional Contra la Violència de Gènere, el PSC presentarà una moció que espera transaccionar amb la resta de formacions. En este sentit, la moció del PSC esperona a fer un front comú contra els partits xenòfobs que ataquen els principis de la democràcia paritària.

Publicat el divendres 22 de novembre de 2019 a marfanta.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada