dijous, 28 de novembre del 2019

L’Assemblea de l’Agrupació Local del PSC de Tortosa recolza la moció presentada pel grup municipal per a que es mantingui l’accelerador lineal i la unitat de radioteràpia al complex de l’Hospital de la Santa Creu a Jesús

A l’assemblea es va aprovar l’informe anual de gestió i es van escollir els representants de l’agrupació de Tortosa al 14è Congrés del PSC

En la seva reunió ordinària, celebrada ahir dijous 27 de novembre, l’Assemblea de l’Agrupació Local del PSC de Tortosa va aprovar una proposta de resolució de suport a la moció presentada a l’Ajuntament pel grup municipal en relació amb el trasllat de la unitat de radioteràpia de l’Hospital de la Sanat Creu de Jesús al Verge de la Cinta.

“Des del PSC de Tortosa sempre hem defensat que Tortosa necessitat de la construcció d’un nou hospital que estigui adaptat a les actuals necessitats i que sigui una referència a Terres de l’Ebre. Des del govern de la generalitat no s’aposta per aquest nou hospital i contínuament s’estan fent modificacions i propostes en el servei sanitari que no creiem que suposin una solució com ara el trasllat de la unitat de radioteràpia”, ha explicat el primer secretari, Enric Roig.

Per això l’assemblea s’ha volgut sumar a aquest posicionament i ha aprovat la proposta de resolució per demanar al Govern de la Generalitat que resolgui els temes d’accessibilitat i aparcament a l’Hospital Verge de la Cinta fins que es construeixi el nou hospital de les Terres de l’Ebre a Tortosa, que mantingui l’accelerador lineal i la unitat de radioteràpia al complex de l’Hospital de la Santa Creu a Jesús i que instal·li i posi en funcionament el nou accelerador lineal donat per la Fundació Amancio Ortega l’any 2017, per tal d’oferir un millor servei als usuaris de les Terres de l’Ebre.

A la mateixa assemblea, Roig va presentar l’informe de gestió de l’agrupació per aquest any, marcat per quatre comicis electorals, que va ser aprovat per unanimitat.

L’Agrupació de Tortosa comptarà amb 14 representants al 14è Congrés del PSC

Els dies 13, 14 i 15 de desembre tindrà lloc el 14è Congrés del PSC i a l’assemblea d’ahir es van escollir els representants de l’Agrupació Local de Tortosa en aquest. En total hi hauran 14 participants entre delegats, convidats, observadors i membres nats, a més de la participació de la Primera Secretària de les JSC a l’Ebre, Anna Roig.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada