dilluns, 25 de novembre del 2019

El PSC reclama mantenir el servei de radioteràpia a l’Hospital de la Santa Creu de Jesús


El grup municipal del PSC a l’Ajuntament de Tortosa ha presentat una moció per mantenir el servei de radioteràpia a l’Hospital de la Santa Creu. El portaveu del grup socialista, Enric Roig, ha explicat que aquesta moció es presenta després de les declaracions de la directora territorial de Salut, Mar Lleixà, que reclama a l’Ajuntament els darrers tràmits urbanístics per facilitar el trasllat de la unitat de radioteràpia a l’Hospital Verge de la Cinta.

“Davant d’aquests fets, el grup socialista demana que es mantingui la unitat de radioteràpia al complex de l’Hospital de la Santa Creu a Jesús fins que no es resolguin els temes d’accessibilitat i aparcament a l’Hospital Verge de la Cinta o fins que es construeixi el nou hospital”, ha manifestat Enric Roig.

Roig ha recordat que el PSC va ser l’únic grup que va votar en contra de la modificació puntual per permetre aquest trasllat i ha tornat a defensar que amb la nova ubicació apareixeran nous problemes que ara no existeixen com un agreujament del problema dels accessos i aparcament o la pèrdua d’intimitat dels usuaris.

“Tot això denota i evidencia un comportament totalment erràtic del Departament de Salut que perjudica enormement els usuaris. Ho hem vist aquest any amb altres mocions sobre la manca de pediatres, el trasllat d’especialitats al CAP de Roquetes o el tancament per la tarda dels consultoris dels pobles petits que ja ha afectat a Jesús, Bítem i els Reguers. I en aquest sentit, el nostre grup continuarà lluitant per la salut dels tortosins i tortosines”, ha reblat Roig.

Publicat el dilluns 25 de novembre de 2019 a ebredigital.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada