dimecres, 14 de juliol del 2021

Joventuts Musicals de Tortosa reprèn l’activitat amb un cicle de quatre concerts

L’associació Joventuts Musicals de Tortosa recupera l’activitat amb quatre concerts que formen el cicle tardor-hivern. L’Auditori Felip Pedrell i el pati dels Reials Col·legis seran els escenaris on es representaran aquests concerts, amb artistes nacionals però de renom mundial. El compromís de l’associació és oferir un programa d’interès per a tots els públics, a més d’augmentar el número de socis. La presidenta de Joventuts Musicals de Tortosa, Elisa Huguet, ha presentat amb detall el cicle d’espectacles.

La nova junta ja està preparant la temporada de primavera-estiu de l’any vinent. El vicepresident de Joventuts Musicals de Tortosa, David Matheu, vol que hi haja una oferta bianual de cicles musicals.

La col·laboració de l’Ajuntament de Tortosa amb l’associació Joventuts Musicals seguirà durant l’any 2022, en què se celebra el centenari de la mort de Felip Pedrell. El regidor de Cultura, Enric Roig, ha subratllat la importància del canvi de junta durant l’any en què Tortosa és la Capital de la Cultura Catalana.

Publicat el dimecres 14 de juliol de 2021 a canal21ebre.com

https://www.canal21ebre.com/2021/07/14/joventuts-musicals-de-tortosa-repren-lactivitat-amb-un-cicle-de-quatre-concerts/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada