divendres, 9 de juliol del 2021

Tortosa aborda la cultura com a motor generador en el primer dels “Col·loquis de la Capital”

Aquest divendres s’ha celebrat el primer dels “Col·loquis de la Capital” que ha programat l’Ajuntament de Tortosa en el marc de la Capital de la Cultura Catalana. Aquest primer espai de reflexió s’ha centrat en la cultura com a motor generador d’activitat, amb dues taules rodones i una conferència sobre el patrimoni cultural com a eina de desenvolupament de les ciutats. El regidor de Cultura, Enric Roig, ha destacat que amb aquests Col·loquis es vol reflexionar sobre com es vol que sigui la cultura més enllà del 2021.

Els Col·loquis prenen com a temàtiques els vuit eixos en què es vertebra la Capital de la Cultura Catalana. És per això que les següents taules redones abordaran diferents aspectes sobre la llengua, el treball, el patrimoni, la gastronomia o els elements festius. El president de l’organització Capital de la Cultura Catalana, Xavier Tudela, ha valorat molt positivament com s’està desenvolupant aquesta celebració a Tortosa i la implicació que està tenint la ciutat.

Totes les sessions dels Col·loquis de la Capital tindran lloc a l’aula didàctica del Museu de Tortosa i s’hi pot participar de manera gratuïta. Per fer-ho cal reservar espai amb un correu a cultura.recepcio@tortosa.cat.

Publicat el divendres 9 de juliol de 2021 a Canal 21

https://www.canal21ebre.com/2021/07/09/tortosa-aborda-la-cultura-com-a-motor-generador-en-el-primer-dels-colloquis-de-la-capital/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada