dimecres, 5 de juny del 2024

5J · DIa Mundial del Medi Ambient


Avui en el Dia Mundial del #MediAmbient recordem que cal treballar per un món més sostenible apostant per la transició ecològica com a motor econòmic per millorar la nostra relació amb la natura i comprendre el seu valor

#UnaSolaTerra #Tortosa #TerresdelEbre

El Dia Mundial del Medi Ambient va ser proclamat per l'Assemblea General de les Nacions Unides l'any 1972, coincidint amb l'inici de la Conferència d'Estocolm, el tema principal del qual va ser el medi ambient.

Anualment es tria un tema central per commemorar el Dia Mundial del Medi Ambient. El 2024 la campanya del Dia Mundial del Medi ambient porta com a lema: "Les nostres terres, el nostre futur". Un lema que se centra en restauració de terres, la desertificació i la resiliència a la sequera.

En el marc de la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient s'han de centrar els esforços a motivar les persones i les comunitats, perquè es converteixin en agents actius del desenvolupament sostenible i de protecció del medi ambient.

És per això que es convida les persones a millorar els seus hàbits de consum. A les empreses a desenvolupar models més ecològics. Als governs a protegir les zones salvatges. Als professors a educar en valors naturals. Als joves a alçar la veu pel futur del planeta. La protecció del medi ambient requereix el suport de tothom.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada