dimarts, 11 de juny del 2024

Miguel Bonal tancarà el 1r Cicle de Concerts 2024 de Joventuts Musicals el proper dissabte 15 de juny


No us perdeu el concert "Clàssica i antiga. Del silenci a l'emoció" de Miguel Bonal, organitzat per Joventuts Musicals de Tortosa , en el que gaudireu de magnífiques peces interpretades amb la viola de gamba i que tanca el primer cicle de concerts de l'any 2024

📅 Ds 15/06
⏰ 20,00 h
🏣 Eglésia de Sant Blai

L’Església de Sant Blai acollirà aquest concert que oferirà un magnífic repertori format per obres de reconeguts compositors com Hume, Telemman o Bach, considerat com el més gran músic i teòleg cristià de la història.

L'etrada és lliure amb donatiu destinat a les obres que permetran millorar l’accés a persones amb discapacitat a l’Església de Sant Blai, en un acte habitual per part de l’entitat en els concerts que tanquen el cicle de gener a juny, col·laborant amb causes solidàries o benèfiques. 

En aquest cas el donatiu anirà destinat a les obres de reforma de l’Església de Sant Blai que s’iniciaran en breu i que permetran l’accés a persones amb discapacitat, ja que actualment l’accés únicament es pot fer salvant unes escales, fent-ho accessible a tothom. 

Miguel Bonal va fer els estudis superiors de viola de gamba a l'Escola Superior de Música de Catalunya, a Barcelona, sota la tutela d'Emmanuel Balsa, graduant-se amb matrícula d'honor. El 2021, es va traslladar a l'Haia, Països Baixos, per realitzar un màster en viola de gamba al Reial Conservatori de l'Haia, amb Mieneke van der Velden. Es va graduar amb les màximes qualificacions i distinció, demostrant gran virtuosisme i musicalitat.

Miguel ha estat guardonat en diversos concursos nacionals, com el Concurs de Joventuts Musicals Espanya 2020, el Primer Palau 2021 o el Premi de Catalunya Música que li va permetre gravar el seu primer disc en solitari. Ha desenvolupat una àmplia activitat concertística a nombrosos països, com Espanya, França, Alemanya, Holanda, Itàlia i Suïssa. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada