dilluns, 12 de desembre del 2016

Roig (PSC) planteja la construcció del tercer pont a Tortosa


Enric Roig ha afirmat aquest dilluns que Tortosa no pot oblidar la necessària construcció del tercer pont entre Remolins i el nord del barri de Ferreries. En ple debat sobre les molèsties provocades per les obres del pont de l’Estat, el portaveu del PSC ha recordat que Tortosa necessita aquesta infraestructura, i que el tercer pont està dibuixat al pla d’ordenació urbana municipal (POUM) que es va aprovar el 2007. De fet, l’avantprojecte es va presentar el 2005, amb un cost de 20 milions d’euros per fer un pont que havia d’unir l’eix de l’Ebre amb la carretera de Bítem. Una dècada després, Roig ha plantejat que l’Estat i la Generalitat haurien d’assumir la construcció del tercer pont de Tortosa. 

A banda, el portaveu del PSC ha acusat Ferran Bel d’actuar com un “animal acorralat i ferit” contra l’oposició, per amagar els seus propis errors en la gestió de les obres del pont. Roig ha explicat que el dimecres, 7 de desembre, l’alcalde va convocar una reunió d’urgència amb els comerciants del centre. Va ser després de la moció que havien presentat els socialistes al ple de dilluns, per demanar mesures per minimitzar els inconvenients de les obres sobre el comerç. 

Finalment, Roig també s’ha preguntat si, a banda dels 217.600 euros de més per la modificació del contracte, també caldrà pagar més diners a l’empresa pels canvis que ara caldrà fer en el projecte de les obres.

Publicat el dilluns 12 de desembre de 2016 a marfanta.com i canal 21

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada